Home » Files » Pyetje të shpeshta

27) Cilat janë arsyet që ju nuk keni filtra per në hyrjen kryesore?
2014-11-05, 3:58 AM

PËRGJIGJE:
Ne nuk kemi filtra që vendosen ne hyrjen kryesore të ujit për shkak se cfarëdo lloj filtrimi të bëhet nga hyrja kryesore e ujit nuk të garanton ujë të pastër dhe te shëndetshem deri sa të arrijë në cesmën tone sepse aty lindin mikroorganizma patogjenë të dëmshëm për shëndetin tonë nga momenti që aty nuk ekziston më klori. Uji duhet sesbën te filtrohet direkt në cesmën e kuzhinës tonë, që ne të kemi ujë të pastër të shëndetshëm dhe të rrjedhshëm. Gjithashtu mund ndodhë rekontaminimi i ujit nga tubacionet me ndotës kimike të tilla si plastifikues, plumb dhe ndotës të tjerë kimikë. Filtrat duhet gjithmonë të vendosen në dalje të ujit.

Category: Pyetje të shpeshta | Added by: Admin
Views: 249 | Downloads: 212 | Rating: 1.0/2
Total comments: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map