Home » Files » Pyetje të shpeshta

A duhen ndryshuar vërtetë "fishekët" e Columbia D dhe Aqua Vie sipas specifikimeve apo mund të vazhdosh ti përdorësh për një kohë më të gjat
2014-11-05, 4:08 AM

 

PËRGJIGJE:

"Fishekët" duhen ndërruar 1 herë në muaj sepse janë ndërtuar për të pasuruar ujin me mineral esenciale. "Fishekët" duhen ndërruar pas një muaji edhe për shkak të karbonit farmaceutik që gjendet brenda. Jetëgjatësia e fishekëve është 1 muaj që nga fillimi i përdorimit të tyre.

Category: Pyetje të shpeshta | Added by: Admin
Views: 537 | Downloads: 12 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map