Home » Files » Pyetje të shpeshta

A mund të mbështetemi të filtrat tuaja për pastrimin e ujit nga kromi hekzavalent dhe arseniku?
2014-11-05, 4:19 AM

PËRGJIGJE:

Të gjithë sistemet tanë Columbia D dhe Aqua Vie garantojnë ujë të pastër nga kromi, arseniku boroni etj.

Category: Pyetje të shpeshta | Added by: Admin
Views: 624 | Downloads: 0 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map