Home » Files » Pyetje të shpeshta

Cilat janë arsyet që ju nuk keni filtra per frigorifer?
2014-11-05, 3:55 AM

PËRGJIGJE

a) Nuk duhen vendosur filtra në frigoriferë, sepse ndodh rekontaminimi i ujit me mikroorganizma patogjenë dhe shumfishimi i tyre.

b)Ndodh rekontaminimi i ujit me ndotës kimike si bakër (prej gypave të bakrit) dhe plumbi (nga lidhjet), sikurse dhe plastifikues të rrezikshëm.

Category: Pyetje të shpeshta | Added by: Admin
Views: 163 | Downloads: 0 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map