Home » Files » Pyetje të shpeshta

Përse duhet të blej një sistem për pastrimin e ujit nga ju?
2014-11-05, 4:17 AM

PËRGJIGJE:

 Po për cilësinë e garantuar të ujit që ju ofrohet përgjatë jetës. Ju jep ujë të shëndetshëm, të pastër dhe të garantuar deri në gotën e fundit para së ti ndërroni filtrat e brendshëm. Organizata Ndërkombëtare e Shëndetit që nga 1945 Camelot kontribuon në zhvillimin dhe mirëmbajtjen e shëndetit të njeriut duke ofruar zgjidhje moderne dhe shkencërisht të provuara. Impiantet e pastrimit Camelot vijnë pas vjetësh kërkimi dhe provimi nga trupa si Departamenti i Shërbimeve Shëndetësore të Kalifornisë, Ortech International, Administrata Federale për Medikamentet dhe Ushqimin në Sh.B.A, NSF International, WQA (Shoqata për cilësinë e ujit) në Sh.B.A, Universiteti Aristotel i Selanikut dhe shumë të tjerë. Sistemet tona do t’ju japin me shumë siguri dhe garanci ujin më të pastër, më të kthjellët, më të shëndetshëm dhe më të shijshëm vetëm sepse ne përdorim teknologjinë më të përparuar dhe materialet më të mira.
Ka leverdi në krahasim me kostot e transportit dhe të shitjes së ujërave në shishe me cilësi të dyshimtë dhe do t’ju sjell ekonomi të madhe në pirje, në gatim dhe në larje të ushqimit tuaj. Të gjithë sistemet tanë Imperial Maximum, Columbia II Plus dhe Aqua Vie II Plus ofrojnë përformancë më të lartë, leverdi dhe kanë nevojë për më pak mirëmbajtje sepse filtrat iu ndërrohen 1 herë në vit dhe jo më shpesh si shumica e filtrave të tjerë.
Gjithashtu impiantet e filtrimit Camelot janë të bëra me Inoks me një garanci të përjetshme mos oksidimi ndryshe nga filtrat e tjerë. Columbia D dhe Aqua Vie kane 3 vjet garanci për të gjitha pjesët. Në fund, këshillues me eksperiencë të Shëndetit që ne kemi do tu japin përgjigje të gjitha pyetjeve që ju keni.

Category: Pyetje të shpeshta | Added by: Admin
Views: 661 | Downloads: 2 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map