Të dhënat shkencore mbi rëndësinë e ujit në trup, dhe se sa perqind e trupit tonë është ujë !!!

 

Ανοξείδωτο φορητό μπουκάλι παγούρι με φίλτρο νερού
Çmimi: 39.00 €
Produkt ID: Shishe_celiku_me_filter
Prodhuesi: Camelot tel: 049674558 

Imperial® (Made in USA)

Sistem për pastrimin e ujit që mund të merret me vete.

Ky sistem filtrimi uji i lëvizshëm Imperial® është përgjigja jonë si Organizata Ndërkombëtare e Shëndetit Camelot për nevojat e shëndetit dhe ekonomisë së njeriut modern. Ky sistem i ri filtrimi ka një "pipëz" të brendshme speciale dhe është produkti i lëvizshëm për filtrimin e ujit më i sofistikuar dhe i testuar në laborator që ekziston në botë!

Filtri është i vizatuar sipas Nanoteknologjisë ek ... Read more »

Category: Shishe celiku të paoksidueshëm me filtër uji Imperial | Views: 1093 | Added by: Admin | Date: 2014-11-02 | Comments (0)

Ujit shtëpiake filtra Columbia

Ujit shtëpiake filtra ColumbiaShitje Çmimi: 119.00 €
krahasuar me: 500.00 €
Ju Kurseni: 381,00 €
Produkt ID: uji_filter_columbia
Prodhuesi: Camelot Tel: 049674558
 

 -  E dini se klori qe gjendet ne ujin tone te pijshem eshte shkaku baze i kancerit,aborteve, demtimeve ne hepar dhe veshka, probleme ne riprodhim dhe ne fertilitet( pjellori), semundje renale, hipertension, demtime te sistemit imunitar dhe ne shume te tjera.

 -  Ju tremb mendimi se uji i cesmes permban nje kokteil helmesh si pervec klorit, fibra amianti nga tubacionet prej amianti, plumb nga tubacionet prej plumbi, insekticide k ... Read more »

Category: Ujit shtëpiake filtra Columbia | Views: 3148 | Added by: Admin | Date: 2014-11-02 | Comments (0)

Impiant për filtrimin e ujit Columbia II Plus

Φίλτρο νερού Columbia της Camelot Shitje Çmimi: 190.00 €
krahasuar në: 680,00 €
Ju Kurseni: 490,00 €
ID Produkt: Filtrat e ujit Colu tel 049674558

 

A e dini se klori që gjendet në ujin tonë të pijshëm është shkaku kryesor i kancerit, aborteve, dëmtimeve në mëlci dhe veshka, probleme në riprodhim dhe në pjellori, sëmundje renale, hipertension, dëmtime të sistemit imunitar dhe i shumë të tjerave?

Ju tremb mendimi se uji i cesmës permban një kokteil he ... Read more »

Category: Impiant për filtrimin e ujit Columbia II Plus | Views: 3051 | Added by: Admin | Date: 2014-11-02 | Comments (0)

 

                                   Impiant për filtrimin e ujit Columbia II Plus

                  

 

A e dini se klori që gjendet në ujin tonë të pijshëm është shkaku kryesor i kancerit, aborteve, dëmtimeve në mëlci dhe veshka, probleme në riprodhim dhe në pjellori, sëmundje renale, hipertension, dëmtime të sistemit imunitar dhe i shumë të tjerave?

Ju tremb mendimi se uji i cesmës permban një kokteil helmesh si pervec klorit, fibra amianti nga tubacionet prej amianti, plumb nga tubacionet prej plumbi, insekticide kimike nga plehrat kimike të bujqve dhe shumë të tjera?

Sot në cdo familje nga studimet statistike ekziston të pakten një person që semuret nga zemra ose nga kanceri.

A e keni pyetur ndonjëherë vehten dhe a keni menduar që meqënëse 70% e trupit të njeriut përbëhet nga uji, atëherë, në rast se ai nuk është absolutisht i pastër, sa probleme mund të krijohen në shendetin tonë?

Keni menduar sa para harxhoni për ujë të ambalazhuar të cilësisë së dyshueshme i cili shumë herë është tjetërsuar për shkak të temperaturave të larta dhe të ruajtjes jo të saktë? Për më tepër, a keni menduar sa litra ujë i ambalazhuar do t'ju duhej në ditë nqs do ta përdornit atë për gatim, për të pergatitur pijet tuaja si dhe për të larë frutat dhe barishtet tuaja? Mesatarisht do t'ju nevojiteshin të pakten 7 shishe nga 1.5 L ose 300 litra në muaj, ose mëse 3600 litra dhe do paguanit të paktën 1900 euro.

Organizata Ndërkombëtare e Shëndetit Camelot, me njohuritë rreth nesh dhe me 30 vjet pranie në tregun grek ka zgjidhjen e sigurt të problemit tuaj.

Zgjidhja
Sistemi familjar i pastrimit të ujit Columbia është i doemosdoshëm për cdo shtëpi. Tashmë është vërtetuar që uji i cesmës është faktori kryesor i sklerotizimit të arterieve, kardiopative, difekteve kardiake, nefropative, presionit të larte, kancerit dhe shumë semundjeve të tjera degjenerative.
Sistemi i Ujit Columbia II Plus i prodhuar nga Camelot është kontrolluar nga dhjetëra laboratore mjekësore rreth botës ndër të cilët është edhe National Science Foundation N.S.F në Sh.B.A. Sistemi i Ujit Columbia II Plus është vlerësuar gjithashtu në Laboratorin e Kontrollit Mjedisor, në Departamentin e Kimisë së Universitetit të Selanikut në Greqi dhe ka arritur rezultate shumë të mira të cilat tregojnë qartësisht ndikimin pozitiv të sistemit të filtrimit Columbia II Plus në mbrojtjen e shëndetit të njeriut. Sistemi i Filtrimit Columbia II Plus heq në mënyrë të efektshme kimikate ndotëse dhe patogjenë të rrezikshëm si benzeni, kloroformi, pesticidet, fibrat e amiantit, erën e keqe, turbullirën, bakteriet etj.

Nga cfarë është i përbërë Sistemi i filtrimit Columbia II Plus?
Mbështjellja e jashtme është e përbërë nga celik i paoksidueshem me garanci për tërë jetën i cili përdoret në spitale si mjet në ndërhyrjet kirurgjikale. Jashtë dhe brenda sistemi Columbia është ndërtuar me besueshmeri dhe cilësi nga materiale të miratuara.
Në cdo hap ndertimi të sistemit Columbia bëhen kontrolle cilësie, që të konfirmohet respektimi i standartit të cilësisë së prodhimit të vendosur për cdo sistem Columbia.

Stadet e pastrimit të ujit
Columbia Water System përbëhet nga dy filtra për pastrimin e ujit.

1. Filtri i këmbimit prej qeramike Columbia me karbon farmaceutik kompakt të brendshëm me membrana me të vogla se 0.2 mikron.
Filtri i këmbimit Columbia prej qeramike i cilesisë së larte është ndëruar nga material special. Duke patur saktësi filtrimi më të vogël se 0.2 mikron, ky filtër mund të heqë përbërës të dëmshëm si pluhuri, trupat e vegjël, fibrat e amiantit, bakteriet etj. Garanton rrjedhje të lartë të ujit, jetëgjatësi dhe stabilitet kimik.
Avatazhi i këtij filtri të zëvendësueshëm është që ai mund të pastrohet me një furcë kur bëhet pis në sipërfaqen e jashtme.
Në zemër të këtij filtri është karboni aktiv farmaceutik me membrana filtruese 0.2 mikronë (mikrometra) me prejardhje nga lëvorja e arrës së kokosit i cili mund të pastrojë ujin në 99.9% nga Klori, pesticidet, fibrat e amiantit, plumbi, era dhe shija e keqe, duke lënë të gjitha kripërat minerale të nevojshme.

2. Filtri i këmbimit Columbia Water Purifying me teknologji Nano Impregnate Technology më i vogël se 0.2 mikron.
Filtri i formës speciale Columbia Water Purifying me teknologji Nano Impregnate Technology dhe me karbon farmaceutik kompakt nga levozhga e arrës së kokosit, kompaktësohet brenda me filtra të tjerë natyrorë
Ky filtër këmbimi ka saktësi filtrimi më pak se 0.2 mikron dhe mund të heqë përbërës të dëmshëm si p.sh.: molekula pluhuri, bakterie, fibra amianti, plumb, klor, medikamente bimore, insekticide dhe cdo mikroorganizëm tjetër të rrezikshëm patogjen si Tifo, E.coli, Dizenteri, Kolera etj.

Filtri Columbia ka aftësi të pastrojë 15.000 litra ujë dhe mund të përdoret për të filtruar këtë sasi uji ose mund të përdoret përgjatë një viti me një konsum mesatar ditor prej 41.09 L, cilado të ndodhë më parë.

* Ju ofrojmë impiantin Columbia përgjatë kohës së përdorimit, dmth për aq kohë sa ju përdorni për filtrimin e ujit tuaj dhe ndërroni filtrat rregullisht sipas afateve të përcaktuara. Ju paguani për filtrat e brendshëm të tij, të cilët ndërrohen 1 herë në vit dhe kushtojnë vetëm 190 euro. Në këtë mënyrë ju do të keni ujë të pastër dhe të shëndetshëm përgjatë gjithë vitit.

Pjesë këmbimi për filtra uji Columbia II Plus

Para se të zgjidhni ndonjë filtër nga ne ose gjetkë lexoni cilat janë pikat ku duhet të bëni kujdes kur të zgjidhni një sistem për pasrimin e ujit, si dhe lexoni pyetjet e shpeshta. Klikoni këtu për zgjedhjen e filtrit të ujit..

Sistemi i filtrimit të Ujit Columbia II PLUS.

Për më shumë sqarime, informacione ose porosi, numrat e telefonit të shoqerisë sonë janë 049674558 Ju mund ta porositni dhe ta paguani në momentin e dorëzimit dhe një perfaqësues i autorizuar nga ne do të vijë pranë jush për t'jua instaluar. Gjithashtu, mund të kerkoni t’ju bëhet prezantimi ose demonstrimi i Columbia-s në zyrat e shoqërisë, pa ndonjë detyrim nga ana juaj.
Do të mahniteni nga performanca e tij e lartë.

 

 

 

Janë 7 lloje njerëzish që e blejnë dhe përdorin këtë produkt:
1 - Ata/o që interesohen për shëndetin e mirë.
2 - Ata/o që interesohen për shijen e mirë, aromën dhe cilësinë e duhur të ujit që pijnë.
3 - Ata/o që udhëtojnë përreth botës.
4 - Ata/o që kanë një jetë aktive.
5 - Ata/o që janë të interesuar në parandalimin e sëmundjeve.
6 - Ata/o që blejnë ujë të ambalazhuar në shishe por dyshojnë për origjinën dhe cilësinë e tij.
7 - Ata/o që kujdesen për mjedisin.

 

 

                          Pyetje të shpeshta

                                                        
 

PËRGJIGJE:

Të gjithë sistemet tanë Columbia D dhe Aqua Vie garantojnë ujë të pastër nga kromi, arseniku boroni etj.

 •  
Pyetje të shpeshta 332 0 Admin Today Comments (0)

PËRGJIGJE:

 Po për cilësinë e garantuar të ujit që ju ofrohet përgjatë jetës. Ju jep ujë të shëndetshëm, të pastër dhe të garantuar deri në gotën e fundit para së ti ndërroni filtrat e brendshëm. Organizata Ndërkombëtare e Shëndetit që nga 1945 Camelot kontribuon në zhvillimin dhe mirëmbajtjen e shëndetit të njeriut duke ofruar zgjidhje moderne dhe shkencërisht të provuara. Impiantet e pastrimit Camelot vijnë pas vjetësh kërkimi dhe provimi nga trupa si Departamenti i Shërbimeve Shëndetësore të Kalifornisë, Ortech International, Administrata Federale për Medikamentet dhe Ushqimin në Sh.B.A, NSF International, WQA (Shoqata për cilësinë e ujit) në Sh.B.A, Universiteti Aristotel i Selanikut dhe shumë të tjerë. Sistemet tona do t’ju japin me shumë siguri dhe garanci ujin më të pastër, më të kthjellët, më të shëndetshëm dhe më të shijshëm vetëm sepse ne përdorim teknologjinë më të përparuar dhe materialet më të mira.
Ka leverdi në krahasim me kostot e transportit dhe të shitjes së ujërave në shishe me cilësi të dyshimtë dhe do t’ju sjell ekonomi të madhe në pirje, në gatim dhe në larje të ushqimit tuaj. Të gjithë sistemet tanë Imperial Maximum, Columbia II Plus dhe Aqua Vie II Plus ofrojnë përformancë më të lartë, leverdi dhe kanë nevojë për më pak mirëmbajtje sepse filtrat iu ndërrohen 1 herë në vit dhe jo më shpesh si shumica e filtrave të tjerë.
Gjithashtu impiantet e filtrimit Camelot janë të bëra me Inoks me një garanci të përjetshme mos oksidimi ndryshe nga filtrat e tjerë. Columbia D dhe Aqua Vie kane 3 vjet garanci për të gjitha pjesët. Në fund, këshillues me eksperiencë të Shëndetit që ne kemi do tu japin përgjigje të gjitha pyetjeve që ju keni.

 •  
Pyetje të shpeshta 333 2 Admin Today Comments (0)

PËRGJIGJE:

Jo. Vetëm jeni në rrezik ta keqdrejtoni veten tuaj. Duhet të bëni shumë kujdes kur të blinï një filtër uji sepse ai lidhet me shëndetin tuaj dhe të familjes suaj dhe ju nuk duhet të talleni me veten tuaj duke menduar se po pini ujë të pastër. Filtrat e tanishëm janë të dyshimtë dhe disa kanë llampa me UltraViolet pa çertifikata zyrtare me gjithë pasojat që ato sjellin kur konsideroni se më shpesh se jo uji ka ndotës kimikë dhe më tej. Është mirë që kur lini takim apo shkoni në dyqanet ku shiten filtra uji, të mbyllni takim me përfaqësues të Camelot-it për të bërë krahasimin dhe mos u gënjeni duke blerë sistemin më të mirë të pastrimit për familjen tuaj me çmimin më të lirë. Nga kjo rrjedh që zgjedhja dhe vendimi që ju do të merrni do të jenë të duhurit dhe ju do të pini ujë të pastër dhe të shëndetshëm. Na telefononi dhe ne do t’ju asistojmë.
21) Vërtetë filtrat e brendshëm të Imperial Maximum, Aqua Vie II Plus dhe Columbia II Plus duhen ndërruar një herë në vit sipas specifikimeve të tyre apo mund të vazhdosh ti mbash në përdorim për një periudhë kohe më të gjatë?

 •  
Pyetje të shpeshta 123 0 Admin Today Comments (0)

PËRGJIGJE:

Sistemet e pastrimit të ujit Camelot japin një performancë më të mirë dhe kanë leverdi. Por për të ruajtur performancën, filtrat e brendshëm duhen ndërruar në intervale të përshtatshme të përcaktuara si nga fabrika e prodhimit të filtrave ashtu edhe nga Fondacioni Sanitar Kombëtar i Sh.B.A., NSF (National Sanitary Foundation of America), i cili ka provuar materialet e ndërtimit të filtrave dhe ka çertifikuar aftësitë. Funksionimi i filtrave është i përshtatshëm përgjatë një viti ose i barazvlefshëm me disa mijëra litra ujë të pastër, në varësi të cilësisë së ujit. Arsyet pse është e rëndësishme që filtrat të ndërrohen periodikisht dhe të mbrohet cilësia e ujit që ju dhe familja juaj konsumoni janë:
Gjithësecili/a duhet të jetë i/e vetëdijshme që të gjithë materialet kanë një jetëgjatësi. P.sh. qumështi. Nqs do ta konsumonim pas datës së skandencës të indikuar mbi pako do të dallonim që shija do të ndryshonte me ditë, dhe pastaj ai bëhet i rrezikshëm për shëndetin tonë, një konservant njëlloj. Edhe një copë stofe e papërdorur pas disa vjetësh do e humb rezistencën dhe të griset nga një presion minimal. Gomat e makinës edhe nqs data e nxjerrjes është jo e largët duhen ndërruar pas datës së përcaktuar nga prodhuesi sepse përndryshe ato nuk do të takoheshin me rrugën. Ilaçet e humbin efektshmërinë e tyre pas datës së indikuar dhe nuk e përmbushin qëllimin. E njëjta gje vlen edhe për materialet me të cilat janë ndërtuar filtrat Camelot. Jetëgjatësia e filtrave me karbon aktiv farmaceutik është një vit edhe kur në to ka kaluar vetëm një gotë me ujë. Pas kësaj kohe filtrat fillojnë të degradohen gradualisht dhe ndotësit e akumuluar mund të çlirohen në ujë. Pjesa tjetër e materialeve me jetëgjatësi 1 vjeçare gradualisht pushojnës së mbajturi papastërtitë dhe pas një farë kohe kthehen në ndotës. Kështu, pas një viti duhet bërë patjetër ndërrimi i filtrave të brendshëm që ju të vazhdoni të keni uji të sigurt, të pastër dhe të shëndetshëm.

 •  
Pyetje të shpeshta 211 2 Admin Today Comments (0)

PËRGJIGJE:

"Fishekët" duhen ndërruar 1 herë në muaj sepse janë ndërtuar për të pasuruar ujin me mineral esenciale. "Fishekët" duhen ndërruar pas një muaji edhe për shkak të karbonit farmaceutik që gjendet brenda. Jetëgjatësia e fishekëve është 1 muaj që nga fillimi i përdorimit të tyre.

 •  
Pyetje të shpeshta 212 12 Admin Today Comments (0)

PËRGJIGJE:

Ju rekomandojmë që ujin e pastër të filtruar ta ruani në frigorifer për 4 deri në 5 ditë.

 •  
Pyetje të shpeshta 232 12 Admin Today Comments (0)

PËRGJIGJE:

Uji i filtruar nga sistemet tuaja CAMELOT është i pastër. Mbetjet e bardha janë minerale si calciumi, magnesiumi etj., dhe duhet të jenë të pranishme në ujin e pijshëm. Për këtë arsye ato nuk duhet dhe nuk janë të filtruara nga sistemet tona. Vetëm gjatë zierjes dhe avullimit faqet e tenxheres apo tiganit mund të vishen nga këto depositime.

 •  
Pyetje të shpeshta 0 0 Admin Today Comments (0)

PËRGJIGJE:

Kujdes: Ka filtra "majmunë" të cilët janë të rrezikshëm. Filtrat e brendshëm duhen ndërruar vetëm me ato të prodhuesit sipas specifikimeve të pajisjes. Një filtër i brendshëm mund të duket i ngjashëm në përmasa dhe të vendoset mirë në pajisje. Por edhe diferenca me e vogël në përmasë mund të lejojë që uji të kalojë përreth filtrit të brendshëm dhe jo brenda tij.
Për më tepër, filtrat e tjerë të paçertifikuar nuk janë të së njëjtës cilësi të filtrave të propozuar nga prodhuesi dhe mund të jenë të një cilësie tjetër karboni dhe saktësie të ndryshme filtrimi.
Kjo çon në humbje të kapacitetit për të ulur agjentët infektivë ose në rrezikun për përçimin e ndotësve të ndryshëm të rrezikshëm në ujin tonë nqs filtri nuk arrin standartet minimale të sigurisë për materialet. Ende mund të gjenden ndotës të ndryshëm të rrezikshëm dhe në disa raste materiale toksike që nuk janë aprovuar nga FDA (Administrata Federale për Medikamentet dhe Ushqimin në Sh.B.A.) që e bëjnë ujin me keq nga uji që vjen nga rrjeti.
Mqns sistemet për filtrimin e ujit testohen për siguri dhe materialet për performancën e disa filtrave të brendshëm të këtyre pajisjeve, është e doemosdoshme që gjithmonë të përdoret filtri i "brendshëm" i saktë. Duke përdorur filtrin e brendshëm të duhur dhe duke e ndërruar atë në kohën e kërkuar ju siguroni mbrojtje të plotë të shëndetit për të gjithë familjen tuaj.

 

Pyetje të shpeshta 211 2 Admin Today Comments (0)
1-10 11-11

PERSHTYPJE KLIENTI 

Unë jam 19 vjeç dhe kisha një problem prej dy vjetesh me veshkat e mia.Bëra një eko dhe me gjetën dy gurë dhe rërë të mjaftueshme. Si rrjedhoje kisha dhimbje të tmerrshme barku. Doktori më tha që të pini sa më shumë ujë. Pija, por e villja, sepse uji i cezmës ishte shumë i rënde dhe vinte erë të keqe. Një mikeshe e nënës time e informoi ate për Imperial Maximum. Nëna ime u sigurua fillimisht për Imerialin dhe e mori menjëherë. Prej dhjetë muajsh unë pi ujë pa frikë, dhe nuk vjell më. Jam shumë e kënaqur dhe nuk e ekzagjëroj aspak, sepse kam pasur shumë probleme për të shkuar jashtë, sepse më fillonte dhimbje e barkut dhe detyrohesha te kthehesha në shtëpi. Per mua Imperial Maximum është mjeku më i mirë i imi.
F. P.
Unë vuaj nga veshkat dhe kam pasur një problem të madh.Prej një kohe te gjatë pi ujë nga Iperial Maximum dhe ndihem shumë mirë. Uroj që ky sistem për pastrimin e ujit të të hyjë në cdo shtëpi dhe te japë shëndet ashtu sikurse më dha edhe mua.
A. M.
Unë kisha një problem shëndetësor prej disa vitesh, të paktën tridhjetë. Veçanërisht kam vuajtur nga koliti, diarre dhe të vjella. Që nga muajt e parë që kam filluar te pi ujë nga Imperial Maximum kanë ndalur plotësisht të gjitha ankesat e mësipërme dhe sot unë jam plotësisht mirë, mund të konsumoj të gjitha llojet e ushqimeve si: perimet, qumështi, mishi, etj, të cilat më parë nuk mund ti konsumoja sepse me ngacmonin.
D. S.
Ndërsa unë kisha probleme me stomakun, dhimbje te shpeshta, Ulçer tani ndjehem shumë më mirë. Gruaja ime dhe unë kemi vuajtur nga dhimbje koke të shpeshta. Pas përdorimit të ujit të pastër nga pajisja Imperial Maximum vumë re që dhimbja e kokës u zvogëlua. Tani ne nuk mund të pimë më ujë tjeter. Na vjen erë.
X. M.
Cdo 2-3 vjet më duhej të bëja operacion për gurë në veshka. Jeta ime ishte ferr i vërtetë. Ka 12 vjet që konsumoj ujë nga Imperial Maximum dhe kam zgjidhur 100% problemin tim. Nuk më është rishfaqur asnjëherë më asnjë problem. Faleminderit Camelot.
J. M.

www.camelotks.tk 

 

Kompania
 • Kreu
 • Njerëzit Tanë
 • Mundësi
 • Termat e përdorimit
 • Politika për ruajtjen 
 • Dëshmi
Produkte Cilesore
Infromatat kontaktuese
Lagjja Bregu i Diellit
Rruga Mehmet Gradica049 674 558 038 720 022 045 499 941 Torontoboyy@hotmail.com Camelotiho.ks@gmail.com
Mirum
sample map