Home » 2014 » November » 2 » Shishe celiku të paoksidueshëm me filtër uji Imperial
8:12 AM
Shishe celiku të paoksidueshëm me filtër uji Imperial

Ανοξείδωτο φορητό μπουκάλι παγούρι με φίλτρο νερού
Çmimi: 39.00 €
Produkt ID: Shishe_celiku_me_filter
Prodhuesi: Camelot tel: 049674558 

Imperial® (Made in USA)

Sistem për pastrimin e ujit që mund të merret me vete.

Ky sistem filtrimi uji i lëvizshëm Imperial® është përgjigja jonë si Organizata Ndërkombëtare e Shëndetit Camelot për nevojat e shëndetit dhe ekonomisë së njeriut modern. Ky sistem i ri filtrimi ka një "pipëz" të brendshme speciale dhe është produkti i lëvizshëm për filtrimin e ujit më i sofistikuar dhe i testuar në laborator që ekziston në botë!

Filtri është i vizatuar sipas Nanoteknologjisë ekskluzive «mikrofiltrim me përthithje ionike™» (e cila ka aftësi filtrimi deri në 99.99%) dhe ka rezultuar i efektshëm në heqjen e kimikateve të dëmshme dhe mikrobeve deri në 500 rimbushje 800ml ose 1 vit, cilado që të ndodhë më herët, me kosto të ulët.
Kjo do të thotë kursime të mëdha mbi 400€ krahasuar me koston e blerjes së ujit mineral në

shishe.

Shishe prej celiku të paoksidueshëm me filtër uji Imperial nga Camelot, shoqëruesi ideal për të pirë ujë të sigurt dhe të filtruar.Janë 7 lloje njerëzish që e blejnë dhe përdorin këtë produkt:

 • 1 - Ata/o që interesohen për shëndetin e mirë.
 • 2 - Ata/o që interesohen për shijen e mirë, aromën dhe cilësinë e duhur të ujit që pijnë.
 • 3 - Ata/o që udhëtojnë përreth botës.
 • 4 - Ata/o që kanë një jetë aktive.
 • 5 - Ata/o që janë të interesuar në parandalimin e sëmundjeve.
 • 6 - Ata/o që blejnë ujë të ambalazhuar në shishe por dyshojnë për origjinën dhe cilësinë e tij.
 • 7 - Ata/o që kujdesen për mjedisin.

Është shoqëruesi ideal që ju jep ujë të pijshëm të padëmshëm dhe ju siguron cilësinë e tij përgjatë udhëtimeve, sidomos atje ku cilësia e ujit është e dyshimtë. Ata/o që kanë një jetë aktive dhe hobi të ndryshëm si sportet e ecjes në natyrë, ciklizëm, not, kamping ose peshkim e kanë të siguruar cilësinë e ujit të tyre të pijshëm nga pothuajse cdo burim, si rubineti, lumi, liqeni, etj., (me përjashtim të ujit të kripur).

Në raste urgjence kur mbijetesa është e kërcënuar nga përmbytje, zjarre, tërmete, stuhi ciklonike, tornado ose terrorizëm - cdo njeri mund të sigurojë ujë të pijshëm nga pellgjet, ujrat e përmbytjes madje edhe nga ujrat e wc-së.
Zëvendëson shishet e ujit të kushtueshme dhe të vështira për t'u transportuar. Tani ju mund të filtroni ujin tuaj në cdo kohë dhe kudo me cilësi të garantuar.

Vetëm sistemi i filtrimit Imperial® nga Camelot me nanoteknologji mikrofiltrimi me përthithje ionike ekskluzive eliminon deri në 99.99% të atyre që vijnë më poshtë:

Estetikisht: shijen e pakëndshme, erën e keqe, turbullirën, baltën, sedimentet, etj.

Ndotësit kimikë: Trihalometanet (THM), PCB, PCE, detergjentët, pesticidet (DDT), klorin, etj.

Të ngurtët e tretur: Metalet e rënda, Aluminiumin, Amiantin, Kadmiumin, Bakrin, Plumbin, Mërkurin, Radonin radiologjik 222, viruset dhe patogjenët si E.Coli, Salmonella, Gardia Lamblia, Kriptosporidium, kiste etj.

Shishe prej celiku të paoksidueshëm me filtër uji Imperial nga Camelot, shoqëruesi ideal për të pirë ujë të sigurt dhe të filtruar.Fisheku vlen përreth 500 mbushje prej 800ml për nje total prej 400 litrash ose për 1 vit përdorim, cilado ndodh më herët. Kushton më pak se 0.03 Euro për 500ml ndryshe nga uji i ambalazhuar i cili ka një cilësi të dyshimtë dhe kushton mesatarisht 0.50 Euro për 500 ml. Po flasim për 94% të lekëve të kursyera për ujë më të sigurt pa paguar për shishet plastike.

Mbroni veten dhe ata që doni duke e filtruar ujin tuaj thjeshtësisht me sistemin e filtrimit të lëvizshëm për tu siguruar që pini ujë të pastër, me shije perfekte dhe cilësi të garantuar gjithmonë.

5 arsye të rëndësishme përse ju duhet të përdorni shishen me filtër uji Imperial.

Shishe prej celiku të paoksidueshëm me filtër uji Imperial nga Camelot, shoqëruesi ideal për të pirë ujë të sigurt dhe të filtruar.

 • Ju mund ta ripërdorni atë.
 • Heq mbetjet plastike dhe nevojën për të blerë ujë në shishe. Cdo filtër kursen mbi 800 shishe plastike prej 500ml.
 • Pini më të sigurt nga celiku i paoksidueshëm për përdorim ushqimor T304, pa praninë e bisfenolit A dhe plastifikuesve të tjerë si ftalatet dhe stireni.
 • Një filtër ju jep 400 litra ujë të freskët, të pastër dhe të shëndetshëm.
 • Është filtri më i testuar botërisht në laborator dhe në kushte pune.

 

Shishe prej celiku të paoksidueshëm me filtër uji Imperial nga Camelot është miqësor ndaj mjedisit.

Klikoni imazhet për ti zmadhuar

Sistem për pastrimin e ujit që mund të merret me vete - Shishe celiku të paoksidueshëm me filtër uji Imperial Sistem për pastrimin e ujit që mund të merret me vete - Shishe celiku të paoksidueshëm me filtër uji Imperial Sistem për pastrimin e ujit që mund të merret me vete - Shishe celiku të paoksidueshëm me filtër uji Imperial
Category: Shishe celiku të paoksidueshëm me filtër uji Imperial | Views: 1093 | Added by: Admin | Rating: 1.0/2
Total comments: 0
avatar
Kompania
 • Kreu
 • Njerëzit Tanë
 • Mundësi
 • Termat e përdorimit
 • Politika për ruajtjen 
 • Dëshmi
Produkte Cilesore
Infromatat kontaktuese
Lagjja Bregu i Diellit
Rruga Mehmet Gradica049 674 558 038 720 022 045 499 941 Torontoboyy@hotmail.com Camelotiho.ks@gmail.com
Mirum
sample map