Unë jam 19 vjeç dhe kisha një problem prej dy vjetesh me veshkat e mia.Bëra një eko dhe me gjetën dy gurë dhe rërë të mjaftueshme. Si rrjedhoje kisha dhimbje të tmerrshme barku. Doktori më tha që të pini sa më shumë ujë. Pija, por e villja, sepse uji i cezmës ishte shumë i rënde dhe vinte erë të keqe. Një mikeshe e nënës time e informoi ate për Imperial Maximum. Nëna ime u sigurua fillimisht për Imerialin dhe e mori menjëherë. Prej dhjetë muajsh unë pi ujë pa frikë, dhe nuk vjell më. Jam shumë e kënaqur dhe nuk e ekzagjëroj aspak, sepse kam pasur shumë probleme për të shkuar jashtë, sepse më fillonte dhimbje e barkut dhe detyrohesha te kthehesha në shtëpi. Per mua Imperial Maximum është mjeku më i mirë i imi.
F. P.
Unë vuaj nga veshkat dhe kam pasur një problem të madh.Prej një kohe te gjatë pi ujë nga Iperial Maximum dhe ndihem shumë mirë. Uroj që ky sistem për pastrimin e ujit të të hyjë në cdo shtëpi dhe te japë shëndet ashtu sikurse më dha edhe mua.
A. M.
Unë kisha një problem shëndetësor prej disa vitesh, të paktën tridhjetë. Veçanërisht kam vuajtur nga koliti, diarre dhe të vjella. Që nga muajt e parë që kam filluar te pi ujë nga Imperial Maximum kanë ndalur plotësisht të gjitha ankesat e mësipërme dhe sot unë jam plotësisht mirë, mund të konsumoj të gjitha llojet e ushqimeve si: perimet, qumështi, mishi, etj, të cilat më parë nuk mund ti konsumoja sepse me ngacmonin.
D. S.
Ndërsa unë kisha probleme me stomakun, dhimbje te shpeshta, Ulçer tani ndjehem shumë më mirë. Gruaja ime dhe unë kemi vuajtur nga dhimbje koke të shpeshta. Pas përdorimit të ujit të pastër nga pajisja Imperial Maximum vumë re që dhimbja e kokës u zvogëlua. Tani ne nuk mund të pimë më ujë tjeter. Na vjen erë.
X. M.
Cdo 2-3 vjet më duhej të bëja operacion për gurë në veshka. Jeta ime ishte ferr i vërtetë. Ka 12 vjet që konsumoj ujë nga Imperial Maximum dhe kam zgjidhur 100% problemin tim. Nuk më është rishfaqur asnjëherë më asnjë problem. Faleminderit Camelot.
Kompania
  • Kreu
  • Njerëzit Tanë
  • Mundësi
  • Termat e përdorimit
  • Politika për ruajtjen 
  • Dëshmi
Produkte Cilesore
Infromatat kontaktuese
Lagjja Bregu i Diellit
Rruga Mehmet Gradica049 674 558 038 720 022 045 499 941 Torontoboyy@hotmail.com Camelotiho.ks@gmail.com
Mirum
sample map