Home » 2014 » November » 2 » Impiant për filtrimin e ujit Columbia II Plus
7:39 AM
Impiant për filtrimin e ujit Columbia II Plus

Impiant për filtrimin e ujit Columbia II Plus

Φίλτρο νερού Columbia της Camelot Shitje Çmimi: 190.00 €
krahasuar në: 680,00 €
Ju Kurseni: 490,00 €
ID Produkt: Filtrat e ujit Colu tel 049674558

 

A e dini se klori që gjendet në ujin tonë të pijshëm është shkaku kryesor i kancerit, aborteve, dëmtimeve në mëlci dhe veshka, probleme në riprodhim dhe në pjellori, sëmundje renale, hipertension, dëmtime të sistemit imunitar dhe i shumë të tjerave?

Ju tremb mendimi se uji i cesmës permban një kokteil helmesh si pervec klorit, fibra amianti nga tubacionet prej amianti, plumb nga tubacionet prej plumbi, insekticide kimike nga plehrat kimike të bujqve dhe shumë të tjera?

Sot në cdo familje nga studimet statistike ekziston të pakten një person që semuret nga zemra ose nga kanceri.

A e keni pyetur ndonjëherë vehten dhe a keni menduar që meqënëse 70% e trupit të njeriut përbëhet nga uji, atëherë, në rast se ai nuk është absolutisht i pastër, sa probleme mund të krijohen në shendetin tonë?

Keni menduar sa para harxhoni për ujë të ambalazhuar të cilësisë së dyshueshme i cili shumë herë është tjetërsuar për shkak të temperaturave të larta dhe të ruajtjes jo të saktë? Për më tepër, a keni menduar sa litra ujë i ambalazhuar do t'ju duhej në ditë nqs do ta përdornit atë për gatim, për të pergatitur pijet tuaja si dhe për të larë frutat dhe barishtet tuaja? Mesatarisht do t'ju nevojiteshin të pakten 7 shishe nga 1.5 L ose 300 litra në muaj, ose mëse 3600 litra dhe do paguanit të paktën 1900 euro.

Organizata Ndërkombëtare e Shëndetit Camelot, me njohuritë rreth nesh dhe me 30 vjet pranie në tregun grek ka zgjidhjen e sigurt të problemit tuaj.

Zgjidhja
Sistemi familjar i pastrimit të ujit Columbia është i doemosdoshëm për cdo shtëpi. Tashmë është vërtetuar që uji i cesmës është faktori kryesor i sklerotizimit të arterieve, kardiopative, difekteve kardiake, nefropative, presionit të larte, kancerit dhe shumë semundjeve të tjera degjenerative.
Sistemi i Ujit Columbia II Plus i prodhuar nga Camelot është kontrolluar nga dhjetëra laboratore mjekësore rreth botës ndër të cilët është edhe National Science Foundation N.S.F në Sh.B.A. Sistemi i Ujit Columbia II Plus është vlerësuar gjithashtu në Laboratorin e Kontrollit Mjedisor, në Departamentin e Kimisë së Universitetit të Selanikut në Greqi dhe ka arritur rezultate shumë të mira të cilat tregojnë qartësisht ndikimin pozitiv të sistemit të filtrimit Columbia II Plus në mbrojtjen e shëndetit të njeriut. Sistemi i Filtrimit Columbia II Plus heq në mënyrë të efektshme kimikate ndotëse dhe patogjenë të rrezikshëm si benzeni, kloroformi, pesticidet, fibrat e amiantit, erën e keqe, turbullirën, bakteriet etj.

Nga cfarë është i përbërë Sistemi i filtrimit Columbia II Plus?
Mbështjellja e jashtme është e përbërë nga celik i paoksidueshem me garanci për tërë jetën i cili përdoret në spitale si mjet në ndërhyrjet kirurgjikale. Jashtë dhe brenda sistemi Columbia është ndërtuar me besueshmeri dhe cilësi nga materiale të miratuara.
Në cdo hap ndertimi të sistemit Columbia bëhen kontrolle cilësie, që të konfirmohet respektimi i standartit të cilësisë së prodhimit të vendosur për cdo sistem Columbia.

Stadet e pastrimit të ujit
Columbia Water System përbëhet nga dy filtra për pastrimin e ujit.

1. Filtri i këmbimit prej qeramike Columbia me karbon farmaceutik kompakt të brendshëm me membrana me të vogla se 0.2 mikron.
Filtri i këmbimit Columbia prej qeramike i cilesisë së larte është ndëruar nga material special. Duke patur saktësi filtrimi më të vogël se 0.2 mikron, ky filtër mund të heqë përbërës të dëmshëm si pluhuri, trupat e vegjël, fibrat e amiantit, bakteriet etj. Garanton rrjedhje të lartë të ujit, jetëgjatësi dhe stabilitet kimik.
Avatazhi i këtij filtri të zëvendësueshëm është që ai mund të pastrohet me një furcë kur bëhet pis në sipërfaqen e jashtme.
Në zemër të këtij filtri është karboni aktiv farmaceutik me membrana filtruese 0.2 mikronë (mikrometra) me prejardhje nga lëvorja e arrës së kokosit i cili mund të pastrojë ujin në 99.9% nga Klori, pesticidet, fibrat e amiantit, plumbi, era dhe shija e keqe, duke lënë të gjitha kripërat minerale të nevojshme.

2. Filtri i këmbimit Columbia Water Purifying me teknologji Nano Impregnate Technology më i vogël se 0.2 mikron.
Filtri i formës speciale Columbia Water Purifying me teknologji Nano Impregnate Technology dhe me karbon farmaceutik kompakt nga levozhga e arrës së kokosit, kompaktësohet brenda me filtra të tjerë natyrorë
Ky filtër këmbimi ka saktësi filtrimi më pak se 0.2 mikron dhe mund të heqë përbërës të dëmshëm si p.sh.: molekula pluhuri, bakterie, fibra amianti, plumb, klor, medikamente bimore, insekticide dhe cdo mikroorganizëm tjetër të rrezikshëm patogjen si Tifo, E.coli, Dizenteri, Kolera etj.

Filtri Columbia ka aftësi të pastrojë 15.000 litra ujë dhe mund të përdoret për të filtruar këtë sasi uji ose mund të përdoret përgjatë një viti me një konsum mesatar ditor prej 41.09 L, cilado të ndodhë më parë.

* Ju ofrojmë impiantin Columbia përgjatë kohës së përdorimit, dmth për aq kohë sa ju përdorni për filtrimin e ujit tuaj dhe ndërroni filtrat rregullisht sipas afateve të përcaktuara. Ju paguani për filtrat e brendshëm të tij, të cilët ndërrohen 1 herë në vit dhe kushtojnë vetëm 190 euro. Në këtë mënyrë ju do të keni ujë të pastër dhe të shëndetshëm përgjatë gjithë vitit.

Pjesë këmbimi për filtra uji Columbia II Plus

Para se të zgjidhni ndonjë filtër nga ne ose gjetkë lexoni cilat janë pikat ku duhet të bëni kujdes kur të zgjidhni një sistem për pasrimin e ujit, si dhe lexoni pyetjet e shpeshta. Shtypni ketu per te zgjedhur filtrin e ujit.

Sistemi i filtrimit të Ujit Columbia II PLUS.

Për më shumë sqarime, informacione ose porosi, numrat e telefonit të shoqerisë sonë janë 049674558 Ju mund ta porositni dhe ta paguani në momentin e dorëzimit dhe një perfaqësues i autorizuar nga ne do të vijë pranë jush për t'jua instaluar. Gjithashtu, mund të kerkoni t’ju bëhet prezantimi ose demonstrimi i Columbia-s në zyrat e shoqërisë, pa ndonjë detyrim nga ana juaj.
Do të mahniteni nga performanca e tij e lartë.

 

 
Category: Impiant për filtrimin e ujit Columbia II Plus | Views: 3051 | Added by: Admin | Rating: 2.0/1
Total comments: 0
avatar
Kompania
  • Kreu
  • Njerëzit Tanë
  • Mundësi
  • Termat e përdorimit
  • Politika për ruajtjen 
  • Dëshmi
Produkte Cilesore
Infromatat kontaktuese
Lagjja Bregu i Diellit
Rruga Mehmet Gradica049 674 558 038 720 022 045 499 941 Torontoboyy@hotmail.com Camelotiho.ks@gmail.com
Mirum
sample map