Home » Files » Pyetje të shpeshta

) Ne kemi një telefonatë nga një tjetër kompani e cila na ka propozuar një filtër shumë ekonomik. A do ta pastroj ai ujin tim?
2014-11-05, 4:12 AM

PËRGJIGJE:

Jo. Vetëm jeni në rrezik ta keqdrejtoni veten tuaj. Duhet të bëni shumë kujdes kur të blinï një filtër uji sepse ai lidhet me shëndetin tuaj dhe të familjes suaj dhe ju nuk duhet të talleni me veten tuaj duke menduar se po pini ujë të pastër. Filtrat e tanishëm janë të dyshimtë dhe disa kanë llampa me UltraViolet pa çertifikata zyrtare me gjithë pasojat që ato sjellin kur konsideroni se më shpesh se jo uji ka ndotës kimikë dhe më tej. Është mirë që kur lini takim apo shkoni në dyqanet ku shiten filtra uji, të mbyllni takim me përfaqësues të Camelot-it për të bërë krahasimin dhe mos u gënjeni duke blerë sistemin më të mirë të pastrimit për familjen tuaj me çmimin më të lirë. Nga kjo rrjedh që zgjedhja dhe vendimi që ju do të merrni do të jenë të duhurit dhe ju do të pini ujë të pastër dhe të shëndetshëm. Na telefononi dhe ne do t’ju asistojmë.
21) Vërtetë filtrat e brendshëm të Imperial Maximum, Aqua Vie II Plus dhe Columbia II Plus duhen ndërruar një herë në vit sipas specifikimeve të tyre apo mund të vazhdosh ti mbash në përdorim për një periudhë kohe më të gjatë?

Category: Pyetje të shpeshta | Added by: Admin
Views: 463 | Downloads: 0 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map