Home » Files » Pyetje të shpeshta

Shpeshherë kur e vendos ujin në tenxhere ose në tigan për ta zierë, aty ka mbetje të bardha. A do të thotë kjo që uji im është i papastër?
2014-11-05, 4:04 AM

PËRGJIGJE:

Uji i filtruar nga sistemet tuaja CAMELOT është i pastër. Mbetjet e bardha janë minerale si calciumi, magnesiumi etj., dhe duhet të jenë të pranishme në ujin e pijshëm. Për këtë arsye ato nuk duhet dhe nuk janë të filtruara nga sistemet tona. Vetëm gjatë zierjes dhe avullimit faqet e tenxheres apo tiganit mund të vishen nga këto depositime.

Category: Pyetje të shpeshta | Added by: Admin
Views: 336 | Downloads: 0 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map